Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Чіз Кейк

Рецептури

Чіз Кейк

10.05.2011
Опис

Тісто:

  • 0,900   кг         цукор,
  • 1,200   кг         маргарин,
  • 0,100   кг         вода,
  • 0,010   кг         сіль,
  • 2,000   кг         борошно,

Начинка:

  • 0,750   кг         вода,
  • 0,500   кг         яйце,
  • 0,100   кг         цукор
Приготування

Пісочне тісто: Збити цукор, маргарин, сіль та воду до однорідної, пухкої маси. Додати борошно, суміш для печива Кукімікс та вимісити тісто до однорідної, еластичної консистенції.

Начинка: Замісити тісто для сирного напівфабрикату протягом 5 хв на низькій швидкості плоским бітером. Викласти сирне тісто на пісочне тісто в формі.

  • Форма діаметром 26 см : тісто - 0,200 кг ; начинка – 1,650 кг.
  • Форма діаметром 21 см : тісто - 0,150 кг ; начинка – 1,150 кг.
  • Форма діаметром 15 см : тісто - 0,080 кг ; начинка – 0,550 кг.

Випікати при температурі 120-125°С – для ротаційних печей, 150°С - для подових печей протягом  80-90 хв. до готовності.

Внутрішня температура тістової заготовки 85-87°С.

Втрати при випіканні  11-12%.