Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво спіральне

Рецептури

Печиво спіральне

19.04.2011
Опис

Тісто:

  • 0,900 кг цукор,
  • 1,200 кг маргарин,
  • 0,100 кг вода,
  • 2,000 кг борошно,

Начинка:

Приготування

Змішати всі сухі компоненти. Додати масло та воду. Потім перемішайте всі компоненти плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Дайте тісту відлежатись на холоді протягом 30-60 хв.

Потім вимісіть тісто до еластичного стану, додавши потрібну кількість води. Відформуйте заготовки з тіста та розкатайте їх товщиною 4 мм. Після чого прошаруйте пласт тіста термостійкою начинкою та закругліть у рол.

Витримайте на холоді  10-15 хв., потім наріжте товщиною 5 мм.

Температура випікання:

  • В подовій печі: 170⁰С.
  • В ротаційній печі: 150⁰С.

Час випікання:  20 хв. (залежить від розмірів виробу).