Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво з начинкою

Рецептури

Печиво з начинкою

19.04.2011
Опис
  • 1,000 кг борошно,
  • 0,470 кг цукор (цукрова пудра),
  • 0,060 кг вода,
  • 0,030 кг патока,
  • 0,600 кг масло вершкове (маргарин),
  • 0,006 кг сіль
Приготування

Збийте маргарин з цукром, додайте воду і патоку, після чого збивайте до однорідної маси.

Змішайте інші компоненти зі збитою масою та обережно вимісіть тісто. Розкатайте тісто товщиною 0,5 см. Потім відштампуйте тісто бажаної форми. На одну заготовку тіста відсадіть макову начинку на іншу термостійку начинку після чого накрийте зверху іншою заготовкою з тіста. Готовий напівфабрикат змажте яйцем після чого дайте відлежатись протягом 10 хв. Змажте виріб яйцем вдруге та задекоруйте зверху посипкою.

Випікати при температурі 210⁰С протягом 9 хв.

Співвідношення тіста до начинки: 2:1.