Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво з корицею

Рецептури

Печиво з корицею

19.04.2011
Опис
  • 4,000 кг цукру,
  • 8,000 кг борошно,
  • 0,150 кг кориця мелена,
  • 5,000 кг масло вершкове,
  • 0,500 кг вода,
  • 1,000 кг крихта з печива
Приготування

Масло вершкове (маргарин) розім’яти з цукром. Потім додати інші компоненти та перемішати за допомогою плоского бітера протягом 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв. Після чого розкатайте тісто товщиною 2-2,5 см на силіконовому листі. Змажте тісто яйцем та посипте цукром з корицею. Випікати при температурі 170⁰С протягом 20 хв. Витягти з духовки та гарячим нарізати полосами  7х1,5 см.