Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво масляне

Рецептури

Печиво масляне

19.04.2011
Опис
  • 1,500 кг цукру,
  • 1,900 кг борошно,
  • 0,010 кг сіль,
  • 0,100 кг патока,
  • 1,500 кг масло вершкове (маргарин)
Приготування

Масло вершкове (маргарин) розім’яти з цукром. Потім додати інші компоненти та перемішати за допомогою плоского бітера протягом 3 хв. на середній швидкості. Тісто охолодити протягом 20 хв. Після чого розкатайте тісто товщиною 1 см та виложіть у круглі форми з бортами. Змажте тісто яйцем та дайте відлежатись протягом 10 хв. Повторно змажте тісто яйцем та нанесіть виделкою малюнок «навхрест». Випікати при температурі 200⁰С протягом 12-15 хв.