Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Чіз Кейк Сирний

Рецептури

Чіз Кейк Сирний

15.04.2011
Опис

Тісто:

  • 0,900 кг цукор,
  • 1,200 кг маргарин,
  • 0,100 кг вода,
  • 0,010 кг сіль,
  • 2,000 кг борошно,

Начинка «Чіз Кейк»:

  • 0,500 кг вершки рослинні,
  • 0,200 кг молоко,
  • 0,200 кг йогурт або сир кисломолочний,
  • 0,250 кг яйце,
  • 0,100 кг борошно
Приготування

Пісочне тісто:

Збити цукор, маргарин, сіль та воду до однорідної, пухкої маси. Додати борошно, суміш для печива Кукімікс та вимісити тісто до однорідної, еластичної консистенції маси.

Начинка «Чіз Кейк»:

Вершки, Зеесан Сирний, молоко, йогурт або сир кисломолочний збити на 1 швидкості протягом 2 хв. за допомогою плоского бітера. В масу додати яйця та збивати ще протягом 1 хв. на 1 швидкості. В кінці перемішати з борошном.

Вага тіста на одну форму діаметром 20 см: 0,275 кг.

Вага начинки на одну форму діаметром 20 см: 0,750 кг.

Температура випікання:

  • Подова піч: 150°С.
  • Ротаційна піч: 125°С.

Час випікання:

60-90 хв. (залежить від розміру форми).

Температура всередині повинна бути не менше

85-87°С для утворення однорідної структури.