Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Печиво Голландське

Рецептури

Печиво Голландське

12.01.2011
Опис
  • 0,100 кг суміші Кукімікс,
  • 0,750 кг цукор,
  • 1,225 кг борошно,
  • 0,750 кг масло вершкове (маргарин),
  • 0,150 кг яйце ( або 0,120 кг вода)
Приготування

Змішати всі сухі компоненти. Додати масло та меланж. Всі компонети перемішати плоским бітером протягом 3 хв. на низькій швидкості до стану добре вимішаного тіста. Відформувати заготовки з тіста у вигляді качалки.

Дати тісту відлежатись 10-15 хв. на холоді.

Відформувати заготовки з тіста, нарізавши товщиною 1 см та випікати при температурі 190 °С протягом 12-15 хв.