Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Кекси → Кекс кокосовий

Рецептури

Кекс кокосовий

15.04.2011
Опис
  • 1,000 кг яйце,
  • 0,500 кг масло вершкове (маргарин),
  • 0,010 кг сіль,
  • 0,400 кг кокосова стружка,
  • 0,500 кг цукор,
  • 0,350 кг вода
Приготування

Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60°С) та залишити накритим на одну ніч.

Змішати яйця, сіль, кокосову начинку на суміш для кексу Кватро з м’яким маслом та збивати протягом 4 хв. на другій швидкості з використанням плоского бітера.

Вага тіста на одну форму: 780 г.

Температура випікання:

  • Подова піч: 180°С.
  • Ротаційна піч: 165°С.

Час випікання: 45-50 хв.

Вихід: 6 кексів по 0,700 кг