Рецептури

Кокосовий кекс з шоколадом

14.04.2011
Опис

Тісто:

  • 0,500 кг   масло вершкове,
  • 1,000 кг   яйця,
  • 0,010 кг   сіль,
  • 0,400 кг   кокосова стружка,
  • 0,500 кг   цукор,
  • 0,350 кг   вода,

 

Начинка:

  • 0,200 кг   шоколадні дропси
Приготування

Змішати кокосову стружку, цукор і воду (60 ºC) та залишити накритим на одну ніч.

Змішати яйця, сіль, кокосову начинку та суміш Кватро з м’яким маслом протягом 4 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера.

Наприкінці додати шоколадні дропси та перемішати.

Вага тіста на одну форму: 0,780 кг

Температура випікання:

  • В подовій печі:       180°C.
  • В ротаційній печі:  165ºC.

Час випікання:  45-50 хв.

 

Вихід: 6 кексів по 0,700 кг