Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Морквяний торт

Рецептури

Морквяний торт

14.04.2011
Опис

Тісто:

  • 0,100 кг   масло,
  • 0,250 кг   олія,
  • 0,350 кг   яйця,
  • 0,075 кг   коричневий цукор,
  • 0,010 кг   кориця,
  • 0,003 кг   гвоздика,
  • 0,005 кг   сіль

Начинка:

  • 0,300 кг   морква,
  • 0,200 кг  ананас,
  • 0,100 кг  грецький горіх

Декор:

Приготування

Перед використанням всі інгредієнти мають бути кімнатної температури; змішайте всі інгредієнти разом. Змішувати 4-6 хв. на першій швидкості плоским бітером. Вага: 850 г/л. Нарізати моркву та змішати з тонко нарізаним ананасом та подрібненим грецьким горіхом. Потім додати цю суміш у тісто. Розділіть тісто на три частини та виложіть 24 см коржі на деко.

Температура випікання:

  • В  подовій печі:   180°C.
  • В ротаційній печі:  160ºC.

Час випікання:    45-50 хв.

Нанесіть Діп Нейтральний на поверхню торта та задекоруйте морквою з Марципану та грецького горіха.