Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Кекси → Кекс "Мадейра"

Рецептури

Кекс "Мадейра"

14.04.2011
Опис
  • 0,450 кг цукор,
  • 0,350 кг борошно,
  • 0,300 кг масло вершкове (маргарин),
  • 0,300 кг яйце,
  • 0,300 кг вода,
  • 0,035 кг цедра лимонна
Приготування

Змішати всі  інгредієнти з м’яким маслом протягом 5 хв. на другій швидкості з використанням плоского бітера.

Вага тіста на одну форму діаметром 20 см: 0,660 кг.

Температура випікання:

  • Подова піч: 180° С.
  • Ротаційна піч: 165 ° С.

Час випікання: 50 хв.

Вихід: 3 кекса по 0,600 кг