Групи рецептур

Рецептури

Італійські палички Гріссіні "Парочка із Ферарі"

14.06.2016
Опис

Рецептура тіста:

0,500 кг       борошно пшеничне

0,500 кг       суміш Томатний хліб

0,050 кг       маргарин

0,030 кг       цукор

0,015 кг       сіль

0,011 кг       дріжджі пресовані

0,500 кг       вода (приблизно)

Приготування

Замісити тісто згідно рецептури протягом 8-10 хв. на низькій швидкості. Температура тіста 26-27°С. Відлежування тіста в холодильнику 30-40 хв., уникаючи звітрення. Тісто розкатуємо в ручну скалкою або на розкаточній машині товщиною 4-5 мм, після чого нарізаємо палички шириною 1 см, довжина палички за бажанням може бути різною. Кінцеве вистоювання заготовок при температурі ±35°С та відносній вологості повітря ±75% протягом 15-20 хв. Випікати при температурі 180°С (з парозволоженням) протягом 7-10 хв. Час випікання залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.