Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → М'який хлібець

Групи рецептур

Рецептури

М'який хлібець

12.04.2011
Опис
  • 1,000 кг   борошна в/г,
  • 0,030 кг   дріжджів пресованих,
  • 0,010 кг   цукру,
  • 0,005 кг   клейковини,
  • 0,004 кг   сухого молока,
  • 0,005 кг   поліпшувача Гамма Софт,
  • 0,020 кг   солі,
  • 0,580–0,590 кг води (з них 0,100 кг - лід)
Приготування

Замісити тісто згідно рецептури протягом 6 хв. на низькій швидкості. Залишити тісто на 20 хв. в умовах цеху. Продовжити заміс протягом 7-8 хв. на високій швидкості. Температура тіста 25-26⁰С. Поділити на шматочки, заокруглити. Надати заготовкам бажаної форми. Вистоювання заготовок при температурі +35⁰С та відносній вологості повітря 75% протягом 70 хв. За бажанням заготовки надрізати. Випікати при температурі 220-230⁰С протягом 30-35 хв. (для заготовок масою 550 г).

Час випікання може змінюватись і залежить від маси тістових заготовок та температурних режимів печі.