Рецептури

Багет «Неаполітанський»

14.06.2016
Опис

Рецептура тіста:

0,600кг        борошно  пшеничне в/г

0,400 кг       суміш Томатний хліб

0,030 кг       дріжджі пресовані

0,010 кг       поліпшувач Нордікс Супер Нью

0,030 кг       цукор

0,015 кг       сіль

0,600 кг       вода (приблизно)

Приготування

Замісити тісто на I шв. 6 хв. та II шв. 4 хв. Температура тіста 27-28°С, відлежування тіста 15-20 хв. Тісто ділимо на кусочки по 0,350 кг,  заокруглюємо. Заокруглені тістові заготовки закручуємо в багети і кладемо в багетні листи. Кінцеве вистоювання 50-60 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Перед випічкою багети посипаємо житнім борошном і робимо надрізи. Температура випікання 220-200°С протягом 15-17 хв. (для заготовок масою 0,350 кг). Випікати з паром. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.