Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Хлібець «Сициліано»

Групи рецептур

Рецептури

Хлібець «Сициліано»

14.06.2016
Опис

Рецептура тіста:

5,000 кг       суміш Томатний хліб

5,000 кг       борошно пшеничне в/г

0,250 кг       дріжджі пресовані

0,100 кг       закваска Альфа Бейс

0,150 кг       сіль

0,650 кг       вода (приблизно)

Приготування

Добре вимісити тісто протягом 6 хв. на першій швидкості та 4 хв. на другій швидкості. Температура тіста 28°С. Тривалість бродіння тіста 20-25 хв. в (умовах цеху уникаючи звітрення). Виброджене тісто ділимо на шматки потрібної ваги, заокруглюємо і викладаємо на листи для випічки. Кінцеве вистоювання в шафі протягом 50-60 хв. при температурі 35°С та вологості 75%. Перед посадкою в піч на поверхні тістової заготовки робимо надрізи. Випікаємо з подачею пара.

Параметри випікання:

Подова піч: 230-210°C

Ротаційна піч: 230-200°C

Тривалість випікання: 15-17 хв.