Групи рецептур

Рецептури

Томатний хліб «Франческо Фаворіто»

14.06.2016
Опис

Рецептура тіста

1,000 кг       суміш Томатний хліб

0,030 кг       дріжджі пресовані

0,020 кг       закваска Альфа Бейс

0,010 кг       сіль

0,650 кг       вода (приблизно)

Приготування

Замісити тісто на I шв. 8 хв. та II шв. 2 хв. Температура тіста 27°С. Вага тістової заготовки довільна. Закруглити заготовку. Попереднє вистоювання 30 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи звітрення тістової заготовки. Відформувати і зробити декорацію. Кінцеве вистоювання 60-70 хв. при температурі 32-35°С та відносній вологості повітря 75%. Температура випікання 230-200°С протягом 25-30 хв. (для заготовок масою 0,500 кг). Випікати з використанням пару. Час випікання залежить від маси тістових заготовок.