Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Торти → Торт "Три смаки"

Рецептури

Торт "Три смаки"

27.07.2015
Опис

Рецептура тіста 1:

0,056 кг     маргарин

0,080 кг     яйце

0,180 кг     борошно

0,180 кг     цукор

0,088 кг     суміш Кукімікс Американо Карамель

Рецептура тіста 2:

0,028 кг     маргарин

0,040 кг     яйце

0,090 кг     борошно

0,090 кг     цукор

0,022 кг     суміш Кукімікс Американо Чоко

Крем:

0,100 кг     Йогофреш

0,250 кг     вода

0,020 кг     Крем Лайт Лимон

0,350 кг     вершки рослинні збиті

Приготування

Тісто 1: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Тісто 2: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Крем: змішати Йогофреш з водою, після чого додати Крем Лайт Лимон та перемішати. В кінці з'єднати зі збитими вершками та ретельно перемішати.

Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою. (тісто 2 н/ф Пісочний Американо Карамель та тісто 1 н/ф Пісочний Американо Чоко ).