Рецептури

Торт карамельно-йогуртовий

27.07.2015
Опис

0,084 кг     маргарин

0,120 кг     яйце

0,270 кг     борошно

0,270 кг     цукор

0,132 кг     суміш Кукімікс Американо Карамель

Крем:

0,100 кг     Йогофреш

0,250 кг     вода

0,350 кг     вершки рослинні збиті

Приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Крем: змішати Йогофреш з водою, після чого з'єднати зі збитими вершками та ретельно перемішати.

Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (4 н/ф Пісочний Американо Карамель).