Рецептури

Тістечко карамельно-шоколадне

27.07.2015
Опис

0,084 кг     маргарин

0,120 кг     яйце

0,270 кг     борошно

0,270 кг     цукор

0,132 кг     суміш Кукімікс Американо Карамель

Крем:

0,400 кг     Преста Ванільна

0,200 кг     масло вершкове

0,100 кг     Шоколад Арабеска 72

Приготування

Тісто: з’єднати всі інгредієнти та замісити тісто до однорідної маси. Нанести тонким шаром на деко та випекти при температурі 180⁰С.

Крем: змішати збите вершкове масло з розтопленим шоколадом, потім додати Престу Ванільну та ретельно перемішати.

Після охолодження на коржі нанести тонкий шар крему та засипати крихтою (3 н/ф Пісочний Американо Карамель).