Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Кекси → Кекс "Шахматка"

Рецептури

Кекс "Шахматка"

24.07.2015
Опис

2,000 кг     суміш Кватро

1,000 кг     маргарин

1,000 кг     яйця

Начинка:

0,400 кг     Палетта Нейтральна

0,200 кг     Палетта КолдДжел в асортименті

Глазур:

1,500 кг     Скалдіс Білий

0,075 кг     олія

Приготування

Тісто: змішати суміш для кексу Кватро з м’яким маргарином та яйцем протягом 4 хв. на 2 швидкості з використанням плоского бітера. В кінці додати барвник.

Температура випікання:

  • Подова піч: 180°C
  • Ротаційна піч: 170°C

Час випікання: 25-30 хв.

Охолоджені коржі склеїти між собою начинкою, потім нарізати смужками та перевернувши склеїти попарно між собою.

Розтопити шоколадну глазур до 40°С та додати олію.

Бокові сторони покрити шоколадною глазур'ю та декорувати шоколадним декором.