Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Зернові круасани

Групи рецептур

Рецептури

Зернові круасани

24.07.2015
Опис

0,800-0,850 кг     суміш Круассанмікс

0,200-0,150 кг     суміш Паноплюс Темний*

0,015 кг     дріжджі сухі

0,440-0,460 кг     вода

0,010 кг      поліпшувач Нордікс Супер Нью**

 

*Паноплюс Соняшниковий/Паноплюс Маїс)

**Нордікс Супер Нью доцільно застосовувати вразі заморожування н/ф круассану

 

Шарування:

0,350 кг               маргарин

Приготування

Перемішати складові до стану добре вимішаного тіста. Замішування рекомендується проводити з використанням льодяної крихти або дуже охолодженої води. Тривалість замішування І шв. 4-5 хв., ІІ шв. – 4-5 хв. Температура тіста 15-17°C. Тісто покласти в морозильну камеру на 5-7 хв. Потім вкатати маргарин для шарування (кімнатної температури). Рекомендована кількість шарувань 4х4. Тривалість відлежування тіста після останнього шарування 8-10 хв в холодильнику. Розкатати заготовку до товщини 4 мм. Нарізати та сформувати вироби (рекомендована маса заготовки 0,060-0,065 кг). Кінцеве вистоювання 55-60 хв при відносній вологості 75% та температурі 35-37°C. Час випікання 10-12 хв при температурі в подовій печі 200°C, в ротаційній – 185-190˚С. Час випікання може змінюватись в залежності від маси виробів, температурного режиму та конструктивних особливостей печі.