Рецептури

Булочка лимонна

23.07.2015
Опис

Рецептура тіста:

  • 1,000 кг       борошно в/г
  • 0,060 кг       дріжджі пресовані
  • 0,010 кг       сіль
  • 0,200 кг       цукор
  • 0,120 кг       маргарин столовий
  • 0,150 кг       родзинки
  • 0,025 кг       лимонна цедра
  • 0,400 кг       вода(приблизно)

 

Покриття:

  • 0,100 кг       вода

 

Декор:

  • 0,070 кг       мигдальні пластівці
Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Родзинки і цукати додати в кінці замісу. Тривалість попереднього вистоювання 20-25 хв. (в умовах цеху,уникаючи завітрення). Тісто поділити на шматки,бажаної ваги,заокруглити і покласти на лист. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв. (залежить від маси тістової заготовки). На вистояних тістових заготовках робимо надрізи, змащуємо  готовим Овексом і посипаємо мигдалевими пластівцями. Температура випікання 200-180°С,тривалість випікання 10-15 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).