Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Рулети → Лимонні рулетики

Рецептури

Лимонні рулетики

12.04.2011
Опис

На бісквітний напівфабрикат нанести шар крему та закрутити рулет. Потім рулет нарізати на рулетики та посипати цукровою пудрою.

Бісквіт:

Крем:

  • 0,135-0,150 кг   крему Креммі Лимон,
  • 0,338-0,375 кг   вода,
  • 0,175-0,237 кг   вершкового масла,
  • 0,015 кг             цукрова пудра (для декору)
Приготування

Бісквіт:

Змішати всі компоненти протягом 7 хв. на високій швидкості. Потім тонким шаром намастити на лист бісквітне тісто та випікати при температурі 210⁰С протягом 5-6 хв.

Крем:

В суміш для крему додати холодну воду та збити до желеподібної консистенції. Потім додати м’яке рослинне масло і перемішати до однорідної маси.