Рецептури

Шоколадне печиво "Зірочка"

24.07.2015
Опис

0,090 кг     суміш Кукімікс Американо Чоко

0,445 кг     борошно пшеничне в/с

0,112 кг     маргарин м′який

0,348 кг     цукор білий

0,160 кг     яйце

Наповнювач:

0,270 кг     Джеммі термостійкий (Чорна смородина, Абрикос, Яблуко або інший термостійкий джем)

Приготування

Ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин з яйцем. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто. Розкачати тісто товщиною 8-9 мм та відформувати заготовки з тіста діаметром 10 см (вагою 0,060 кг) у вигляді зірки. Наповнювач (0,015 кг) відсадити на середину відформованої заготовки з тіста.

Параметри випікання:

Температура випікання 180°C.

Випікати протягом 15 хв.