Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Печиво → Сирне печиво "Зірочка"

Рецептури

Сирне печиво "Зірочка"

24.07.2015
Опис

0,090 кг     суміш Кукімікс Американо

0,445 кг     борошно пшеничне в/с

0,112 кг     маргарин м′який

0,348 кг     цукор білий

0,160 кг     яйце

Наповнювач:

0,200 кг     сир кисломолочний (жирність до 9%)

0,020 кг     вода

0,080 кг     суміш Кантрі Мікс

Приготування

Тісто: ретельно перемішати на середній швидкості міксера маргарин з яйцем. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто. Розкачати тісто товщиною 8-9 мм та відформувати заготовки з тіста діаметром 10 см (вагою 0,060 кг) у вигляді зірки.

Наповнювач: сир кисломолочний жирністю до 9% ретельно перемішати до однорідної консистенції (бажано на блендері або кутері). Додати воду та суміш Кантрі Мікс. Перемішати до однорідної маси.

Наповнювач (0,015 кг) відсадити на середину відформованої заготовки з тіста.

Параметри випікання:

Температура випікання 180°C.

Випікати протягом 15 хв.