Рецептури

Карамельне печиво "Зірочка"

24.07.2015
Опис

0,180 кг     суміш Кукімікс Американо Карамель

0,480 кг     борошно пшеничне в/с

0,112 кг     маргарин м′який

0,348 кг     цукор білий

0,160 кг     яйце

Наповнювач:

0,300 кг     Джеммі термостійкий (Чорна смородина, Абрикос, Яблуко або інший термостійкий джем)

Приготування

Ретельно перемішати маргарин з яйцем на середній швидкості міксера. Додати інші інгредієнти згідно рецептури та замісити тісто. Розкачати тісто товщиною 8-9 мм та відформувати тістові заготовки діаметром 10 см (вагою 0,060 кг) у вигляді зірки. Відсадити наповнювач (0,015 кг) на середину напівфабрикату.

Параметри випікання:

Температура випікання 180°C.

Випікати протягом 15 хв.