Рецептури

Завиванець з кремом

24.07.2015
Опис

1,000 кг     борошно

0,100 кг     суміш Рута Мікс

0,060 кг     дріжджі пресовані

0,100 кг     цукор

0,160 кг     маргарин столовий

0,100 кг     яйце

0,400 кг     води/молока (прибл.)

Начинка:

0,315 кг     Імпресса Полуниця-Вершки*

*Імпресса Чоко чи Імпресса

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки 0,075-0,085 г, заокруглити та дати ще вистоятися протягом 5 хв., уникаючи завітрення. Після чого тістові заготовки розкатати в невеличкі джгути та надати бажаної форми. Оздобити Імпрессою. Кінцеве вистоювання виробів проводити при температурі 34-36°С протягом 50-60 хв. та відносній вологості 75 %. Температура випікання 180°С, тривалість випікання 10-12 хв.