Групи рецептур

Рецептури

Соняшниковий маффін з шинкою

24.07.2015
Опис

80,0 кг       борошно в\г

20,0 кг       суміш Паноплюс Соняшниковий

2,0 кг       дріжджі пресовані

2,0 кг       сіль

20,0 кг       шинка

60,0 кг       вода (приблизно)

 

Оздоблення:

9,0 кг       суміш Сідмікс

 

*Карло для змащення тарталеток для випікання

Приготування

Замісити тісто з усіх інгредієнтів, крім шинки (4 хв на I швидкості та 6 хв на II швидкості). Після цього внести шинку і промісити 2 хв на I швидкості. Тривалість бродіння тіста 20-25 хв в умовах цеху уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматочки вагою по 0,100 кг, заокруглити і вкласти в підготовлені* тарталетки. Кінцеве вистоювання в шафі протягом 40-60 хв при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи і посипати сумішшю Сідмікс. Випікати з подачею пари. Температура випікання у подовій печі 220-210°C, у ротаційній - 220-200°C. Тривалість випікання 12 хв.

 

*Перед випіканням тарталетки змастити антиадгезійцним засобом Карло.