Групи рецептур

Рецептури

Кукурудзяний зерновий маффін з сиром

24.07.2015
Опис

80,000 кг   борошно пшеничне в\г

20,000 кг   суміш Паноплюс Маїс

2,000 кг   дріжджі пресовані

2,000 кг   сіль

10,000 кг   сир твердий

60,000 кг   вода (приблизно)

 

Оздоблення:

7,000 кг   сир твердий

 

*Карло для змащення тарталеток для випікання

Приготування

Замісити тісто з усіх інгредієнтів, крім твердого сиру (4 хв на I швидкості та 6 хв  на II швидкості). Після цього внести твердий сир і промісити 2 хв на I швидкості. Тривалість бродіння тіста 20-25 хв в умовах цеху уникаючи завітрення. Поділити тісто на шматочки вагою по 0,100 кг, заокруглити і вкласти в підготовлені* тарталетки. Кінцеве вистоювання в шафі протягом 40-60 хв при температурі 35°С та відносній вологості 75%. Перед посадкою в піч зробити надрізи і посипати сиром. Випікати з подачею пари. Температура випікання у подовій печі 220-210°C, у ротаційній 220-200°C. Тривалість випікання 12 хв.

*Тарталетки змастити антиадгезійцним засобом Карло.