Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Рулети → Вишневий рулет

Рецептури

Вишневий рулет

12.04.2011
Опис

Тісто:

Крем:

Приготування

Тісто:

Змішати всі  інгредієнти на високій швидкості протягом 7 хв. Тісто нанести тонким шаром на лист та випікати при температурі 210° С протягом 5-6 хв..

Крем:

Суміш крему змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом  5 хв. на середній швидкості.

У заварний крем додати збиті рослинні вершки та змішати до отримання однорідної маси.

На бісквітний напівфабрикат нанести шар крему та закрутити в рулет

Рулет нарізати та покрити гелем Палетта, наприкінці посипати цукровою пудрою.