Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Хліб → Морквяний хліб

Групи рецептур

Рецептури

Морквяний хліб

24.07.2015
Опис

0,850 кг     борошно пшеничне в/с

0,150 кг     суміш Сідмікс Керрот

0,005 кг     поліпшувач Гамма Супер

0,020 кг     сіль

0,030 кг     дріжджі пресовані

0,650 кг     вода (приблизно)

Приготування

Рекомендуємо перед замісом тіста суміш Сідмікс Керрот залити гарячою водою на 15 хв.

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Температура тіста 27-28°С. Тривалість попереднього вистоювання 15-20 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Тісто поділити на шматки по 0,350 кг, округлити і викласти на листи. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40-60 хв. Температура випікання 210-200°С, тривалість випікання 15 хв.