Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Багети → Багет "Домашній"

Рецептури

Багет "Домашній"

02.06.2015
Опис

Високоякісний багет на заквасці з насиченим смаком та ароматом без використання Е-інгредієнтів.

Рецептура тіста:

0,700 кг     борошно пшеничне в/с

0,300 кг     борошно цільнозернове

0,080 кг     Ферменто Форте

0,020 кг     дріжджі пресовані

0,020 кг     сіль

0,750 кг     вода (приблизно)

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Час вимішування 4 хв. (1шв.) – 8-10 хв. (2 шв.) Температура тіста 26-27°С. Тривалість попереднього вистоювання 40 хв. (в умовах цеху, уникаючи звітрення). Тісто поділити на шматки бажаної ваги, вручну підвернуть тістові заготовки надавши їм продовгуватої форми та залишити на 15-20 хв., накривши харчовою плівкою. Після вистоювання сформувати багети, або іншу форму за бажанням. Остаточне вистоювання проводити при температурі 34-36°С протягом 40 хв. (залежить від маси тістової заготовки). Температура випікання 230-200°С із паро зволоженням тривалість випікання 15-20 хв. (в залежності від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки).