Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Багети → Багет Аморе на опарі

Рецептури

Багет Аморе на опарі

13.05.2015
Опис

Рецептура опари:

1,500 кг     15,0%         Аморе Меланж Віт1

1,500 кг     15,0%         вода

Рецептура:

10,000 кг   100,0%       борошно

0,200 кг     2,0%           дріжджі пресовані (*)

0,200 кг     2,0%           сіль

6,300 кг     63,0%         вода

*або сухі розчинні дріжджі 1/3 від дріжджів пресованих

Приготування

Опара: розвести Аморе Меланж Віт1 з водою. Після чого помістити тісто у пластиковий контейнер, змазаний оливковою олією та накрити зверху плівкою/пластиковою кришкою. Час ферментації опари мін. від 8 годин і макс. до 24 годин.

Після процесу ферментації змішати всі інгредієнти разом, додавши 50% води та добре вимісити тісто. Наприкінці замісу поступово додати решту води. Температура тіста 25°C. Бродіння в потоці 60 хв. Поділити тісто на шматки вагою 350г. Злегка заокруглити тісто. Попереднє вистоювання 20 хв. Відформувати тісто у формі багетів та накрити рушником (французький метод).

Виложити тісто на стелажі чи на листи для випікання. Кінцеве вистоювання 50 хв. перед випіканням надрізати верх багету. Випікати з подачею пару. Температура випікання 230°C. Час випікання 25 хв.