Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Багети → Багет Аморе

Рецептури

Багет Аморе

13.05.2015
Опис

Рецептура:

10,000 кг   100,0%       борошно

0,200 кг     2,0%           дріжджі пресовані (*)

0,200 кг     2,0%           сіль

8,500 кг     85,0%         вода

1,500 кг     15,0%         Аморе Меланж Віт1

*або сухі розчинні дріжджі 1/3 від дріжджів пресованих

Приготування

Змішати всі інгредієнти разом, додавши 65% води та добре вимісити тісто. Наприкінці замісу поступово додати решту води. Температура тіста 25°C. Бродіння в потоці 60 хв. Поділити тісто на шматки вагою 350г. Злегка заокруглити тісто. Попереднє вистоювання 20 хв. Відформувати тісто у формі багетів та накрити рушником (французький метод).

Виложити тісто на стелажі чи на лиси для випікання. Кінцеве вистоювання 50 хв. перед випіканням надрізати верх багету. Випікати з подачею пару. Температура випікання 230°C. Час випікання 25 хв.