Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска шоколадна

Рецептури

Паска шоколадна

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

0,800 кг     борошно

0,200 кг     суміш Шоколадна здоба

0,250 кг     цукор

0,070 кг     дріжджі пресовані

0,200 кг     маргарин

0,200 кг     яйця

0,100 кг     згущене молоко

0,050 кг     Квік

0,050 кг     кокосова стружка

0,250 кг     шоколадні дропси

0,270 кг     вода (прибл.)

Приготування

Замісити тісто протягом 4 хв. на малій швидкості, потім 6 хв. на високій швидкості. Температура тіста 28-30°С. Тривалість бродіння тіста 30-40 хв. в умовах цеху, уникаючи звітрення. Тісто поділити на шматки по 230 г заокруглити та викласти в форму. Кінцеве вистоювання 90-120 хв. Випікаємо з пароволоженням. Температура випікання 180-170°С, тривалість випікання 15-18 хв. (в залежності від ваги тістової заготовки і конструктивних особливостей печі).