Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска Європейська2

Рецептури

Паска Європейська2

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

1,000 кг      борошно

0,150 кг      суміш Корент Європа

0,070 кг      дріжджі пресовані

0,250 кг      цукор-пісок

0,010 кг      солі

0,100 кг      маргарин (масло вершкове)

0,480 кг      води (прибл.)

Наповнювач:

0,200 кг      родзинок

Покриття:

0,250 кг      цукрова помадка Фондант

Приготування

Замісити тісто до однорідної консистенції згідно рецептури. Вкінці замісу додати родзинки. Температура тіста 27-28°C. Попереднє вистоювання тіста 25 хв. в умовах цеху, уникаючи завітрення. Відформуйте тісто та покладіть у форми.

Кінцеве вистоювання 60-90 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Температура випікання 180°C. Час випікання від 20-25 хв. Час випікання може змінюватись у залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі. Готові охолоджені вироби покрити цукровою помадкою Фондант.