Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска Великодня

Рецептури

Паска Великодня

16.03.2015
Опис

Рецептура тіста:

1,000 кг     борошно

0,100 кг     суміш Рута Мікс

0,080 кг     дріжджі

0,060 кг     Квік

0,220 кг     маргарин

0,300 кг     цукор

0,250 кг     яйце

0,100 кг     вода

 

Наповнювач:

0,400 кг     родзинки

Приготування

Вимісити інгредієнти до добре розвиненого тіста. Під кінець замісу додати наповнювач. Температура тіста 28°С (±2°С). Тривалість попереднього вистоювання 25-30 хв. Вага тістової заготовки 550/230 г. Заготовки заокруглити та помістити до форм. Остаточне вистоювання 90-120 хв.

Випікати при температурі 180°С. Тривалість випікання залежить від конструктивних особливостей печі та маси тістової заготовки.