Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Рулети → Лимонний рулет

Рецептури

Лимонний рулет

12.04.2011
Опис

Тісто:

Крем:

Приготування

Тісто:

Змішати всі  інгредієнти на високій швидкості протягом 7 хв. Тісто нанести тонким шаром на лист та випікати при температурі 210° С протягом 5-6 хв..

Крем:

Суміш крему змішати з холодною водою до желеподібної консистенції протягом  5 хв. на середній швидкості.

У заварний крем додати м’яке масло та змішати до отримання однорідної маси. Щоб крем був ніжним та легким, вершкове масло можна замінити на збиті рослинні вершки.

На бісквітний напівфабрикат нанести шар крему та закрутити в рулет

Рулет нарізати та покрити гелем Палетта, наприкінці посипати цукровою пудрою.