Ви знаходитеся тут: Головна → Рецептури → Паски → Паска

Рецептури

Паска

15.03.2011
Опис
  • 1,000 кг       борошно
  • 0,100 кг       суміші Корент Європа
  • 0,006 кг       дріжджі сухі (до 8г)
  • 0,200 кг       цукор-пісок
  • 0,020 кг       солі
  • 0,070 кг       маргарин (масло вершкове)
  • 0,600 кг       води
  • 0,150 кг       родзинок
Приготування

Добре вимісіть тісто: борошно, Корент Європа, дріжджі, сіль та прибл. 55% води. Якщо тісто сухе, додайте решту води та вимісіть тісто. Змішайте з фруктами. Температура тіста 25°C.  Закруглити заготовку. Попереднє вистоювання заготовки 25 хв. в умовах цеху, обгорнувши поліпропіленовою плівкою, уникаючи завітрення тістової заготовки. Відформуйте тісто та покладіть у форми чи на деко. Кінцеве вистоювання 60 хв. при відносній вологості 75% та температурі 35°C. Температура випікання 200-220°C. Час випікання від 25-35 хв. Час випікання може змінюватись в залежності від температурного режиму та конструктивних особливостей печі.

Після випікання оздобити помадкою, шоколадом або цукровою пудрою.