Ви знаходитеся тут: Головна → Продукція → Гелі та глазурі
 

Телефон для довідок

044 592 29 92

Пошук продукції

Гелі та глазурі

Гель для глазурування – це гладкий, прозорий захисний шар для фруктів, кексів, тістечок та солодких булочок. Це рідина з цукру та води, зв’язуючого компоненту, інколи забарвлена та ароматизована. Гелі для глазурування запобігають висиханню продукту, подовжують термін зберігання та завдяки гладкості роблять виріб більш привабливим.

 

10.04.2012
Мірор Карамель /Miror Caramel/

Декор-гель для кондитерських виробів.

03.03.2011
Мірор Білий /Mirror White/

Декор-гель для кондитерських виробів.

03.03.2011
Мірор Шоколад /Mirror Chocolate/

Декор-гель для кондитерських виробів.

02.03.2011
Палетта Ньютрал /Paletta Neutral/

Гель для покриття кондитерських виробів.

02.03.2011
Палетта КолдДжел /Paletta ColdJel/

Готовий гель для захисту свіжих фруктів та декорації (дзеркальна поверхня).

03.03.2011
Палетта Абрикос /Paletta Apricot/

Гель для покриття кондитерських виробів та фруктів зі смаком та кольором абрикосу.

02.03.2011
Ельдорадо Паудер Ньютрал /Eldorado Powder Neutral/

Порошок миттєвої дії для приготування нейтрального гелю для глазурування.