Ви знаходитеся тут: Головна → Продукція → Топпінги
 

Телефон для довідок

044 592 29 92

Пошук продукції

Топпінги

Рослинні вершки використовують для того, щоб надати кондитерському виробу довершеності та щоб приготувати різні смачні начинки та десерти. Рослинні вершки Розетт – ідеальні для начинки, для завершення кондитерського виробу та для декору, для морозива, десертів та ін. Вони залишаються стійкими і не тріскаються. Вершки Розетт можна також використовувати як основу для суфле (у поєднанні з асортиментом Зеесанів від компанії “Зееландія”).

 

14.03.2014
Біанка Меренге /Bianca Meringue/

Суха суміш для приготування меренг, безе, повітряно-білкових напівфабрикатів.

31.01.2014
Крем Патіссері /Cream Patisserie/

Ультрапастеризовані рослинні вершки для збивання (без цукру).

10.04.2012
Сухий Яєчний Альбумін /Egg Albumen Powder/

Швидконабивний яєчний порошок.

31.01.2012
Рослинні вершки Розет /Vegetabke Cream Rosette/

Високоякісні ультра-пастеризовані рослинні вершки для збивання.