Ви знаходитеся тут: Головна → Продукція → Хлібні поліпшувачі
 

Телефон для довідок

044 592 29 92

Пошук продукції

Хлібні поліпшувачі

Використання поліпшувачів для хліба позитивно впливає на об’єм виробів, колір шкоринки, структуру та властивості м’якішу, смак та аромат, а також свіжість кінцевих виробів.

02.06.2015
Ферменто Форте /Fermento Forte/

Суха закваска для виробництва хліба та хлібобулочних виробів із насиченим смаком та ароматом. Дозування 0,5-2,0% до маси борошна.

13.05.2015
Аморе Меланж Віт /Amore Melange Wheat/

Порошкоподібна закваска для короткого та довготривалого процесу приготування хлібу для отримання більш глибокого насиченого смаку та текстури. Дозування 15%.

04.12.2012
Рута Рай /Ruta Rye/

Концентрований поліпшувач для житніх, житньо-пшеничних сортів хліба (дозування 0,5-1,5%).

23.05.2011
Пропацет /Propatset/

Поліпшувач для запобігання пліснявіння та картопляної хвороби хлібобулочних виробів.

24.03.2011
Аромальт Темний /Aromalt Dark/

Суміш для затемнення м'якішу хліба.

05.01.2011
Гамма Софт /Gamma Soft/

Універсальний поліпшувач для підтримання м'якості хліба (дозування 0,25-0,8%).

12.01.2011
Супер Софт /Super Soft/

Поліпшувач для гамбургерів, хотдогів та інших пухких хлібців (дозування 0,5-1 %).

12.01.2011
Гамма Супер /Gamma Super/

Універсальний поліпшувач для хліба з хрусткою шкоринкою та для листкових виробів (дозування 0,25-0,5%).

12.01.2011
Нордікс Супер Нью /Nordix Super New/

Поліпшувач для виробів, що проходять процес заморожування (дозування 1-2%).

12.01.2011
Альфа Бейс /Alfa Base/

Рідка закваска для житньо-пшеничних сортів хліба (дозування 1-2%).