Ви знаходитеся тут: Головна → Продукція → Начинки

Групи продуктів

 

Телефон для довідок

044 592 29 92

Пошук продукції

Начинки

Начинки – це високоякісні термостабільні начинки для хлібобулочних та кондитерських виробів, створені спеціально для начинки у вироби, які проходять термообробку: круасани, булочки, печиво та ін. Начинки зберігають форму після випічки, завдяки своїй структурі не всмоктуються у тісто, легко піддаються механічній обробці.

27.07.2015
Крем Лайт Лимон /Cream Light Lemon/

Начинка для хлібобулочних та кондитерських виробів зі смаком лимону.

24.07.2015
Імпресса Чоко /Impressa Choco/

Готова до використання термостійка кремова начинка на жировій основі зі смаком шоколаду для булочних, листкових, здобних виробів, а також борошняних кондитерських виробів (пряників, кексів, капкейків, рулетів, пирогів тощо).

24.07.2015
Імпресса Полуниця з вершками /Impressa Strawberry Cream/

Готова до використання термостійка кремова начинка на жировій основі зі смаком полуниці з вершками для булочних, листкових, здобних виробів, а також борошняних кондитерських виробів (пряників, кексів, капкейків, рулетів, пирогів тощо)

07.09.2014
Імпресса /Impressa/

Готова термостійка кремова начинка на жировій основі зі смаком пломбіру для булочних, листкових, здобних виробів, а також борошняних кондитерських виробів (тортів, тістечок, печива, пряників, кексів, рулетів, пирогів тощо). Можна використовувати у виробах з тривалим терміном зберігання та виробах, що піддаються заморозці.

04.12.2012
Кантрі Мікс /Country Mix/

Суміш для приготування термостійких сирних кремів, наповнювачів, начинок.

30.08.2012
Крем Лайт Ананас /Cream Light Pineapple/

Начинка для хлібобулочних та кондитерських виробів.

30.08.2012
Преста Вишня /Presta Cherry/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних, кондитерських виробів.

30.08.2012
Преста Абрикос /Presta Apricot/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних, кондитерських виробів.

13.07.2012
Преста Амаретто /Presta Amaretto/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних, кондитерських виробів.

23.05.2011
Чіз Кейк /Cheese Cake/

Суміш для приготування сирного напівфабрикату для чіз-кейку.

10.04.2012
Крем Лайт Ваніль /Cream Light Vanilla/

Начинка для хлібобулочних, кондитерських виробів (Готова до використання).

10.04.2012
Крем Лайт Вишня /Cream Light Cherry/

Начинка для хлібобулочних, кондитерських виробів (Готова до використання).

10.04.2012
Крем Лайт Абрикос /Cream Light Apricot/

Начинка для хлібобулочних, кондитерських виробів (Готова до використання).

09.02.2012
Преста Банан /Presta Banana/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних та кондитерських виробів.

29.06.2011
Преста Йогурт /Presta Yoghurt/

Начинка йогуртова термостійка для хлібобулочних та кондитерських виробів.

06.06.2011
Преста Згущене Молоко /Presta Consedned Milk/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних, кондитерських виробів.

03.03.2011
Преста Чоко /Presta Choco/

Начинка шоколадна термостійка для хлібобулочних та кондитерських виробів.

04.03.2011
Преста Ваніль /Presta Vanilla/

Начинка кремова термостійка для хлібобулочних та кондитерських виробів.

02.03.2011
Макова начинка /Poppy Seed/

Готова до вживання макова начинка з блакитного чеського маку.

02.03.2011
Горіхова начинка ЮНГ /Jung Haselnuss-Quick/

Суміш для приготування горіхової начинки.

02.03.2011
Болонес /Bolones/

Готова до вживання термостійка начинка з овочевої суміші (томат, паприка, цибуля, спеції).

02.03.2011
Сафтія /Saftia/

Загущувач для приготування термостійких фруктових начинок (зв'язує фруктовий сік).