Ви знаходитеся тут: Головна → Продукція
 

Телефон для довідок

044 592 29 92

Пошук продукції

Продукція

В цьму розділи Ви зможете ознайомитися з продукцією компанії "Зееландія", яка представлена на українському ринку.

Новинки

Нові продукти в асортименті компанії.

Хлібні суміші

Суміші для приготування багато зернових, житньо-пшеничних, пшеничних та інших видів хлібів та хлібобулочних виробів з оригінальними смаками.  

Хлібні поліпшувачі

Використання поліпшувачів для хліба позитивно впливає на об’єм виробів, колір шкоринки, структуру та властивості м’якішу, смак та аромат, а також свіжість кінцевих виробів.

Здоба

Хлібні суміші для приготування солодкого вишуканого хліба та здобних виробів, а також виробів у фритюрі, литкових виробів та круасанів.    

Суміші для бісквітів

Суміші для бісквіту “Зееландія” – це суміші з борошна, цукру, розрихлювача та (збитих) емульгаторів. Пекарю необхідно лише додати яйця в суміш та збити все разом, щоб вийшло рідке тісто для бісквіта. Завдяки суміші для бісквіту “Зееландія”, кондитер може легко та швидко приготувати чудовий бісквіт.  

Суміші для кексів

Суміші для кексів від компанії „Зееландія” дають можливість пекарю легко та швидко приготувати якісний кекс із чудовим кінцевим результатом. Використання сумішей розширює можливості виробництва борошняних кондитерських виробів, оскільки їх збалансований рецептурний склад включає високоякісні розрихлювачі, волого утримуючі компоненти, молочні продукти, емульгатори, смакові та ароматичні компоненти. Дані суміші є базовою сировиною, а при додаванні традиційної сировини: борошна, цукру, меланжу та інгредієнтів можна отримати вишукані борошняні кондитерські...

Суміші для печива

Розпушувачі та суміші для приготування ріхних видів печива.

Креми

Порошкоподібні суміші для крему компанії “Зееландія” – це суміші, які дають кондитеру можливість приготувати крем дуже легко. З сумішшю для кремів кінцевий продукт виходить гладким, без грудочок та з надзвичайним смаком. Завдяки сумішам для приготування крему компанії “Зееландія” кондитер може приготувати якісний крем швидко й просто. Такий крем можна приготувати відразу, він є як термостійким так і морозостійким. Процес приготування зведений до змішування порошку та води.   ...

Фруктові начинки

Готові до використання високоякісні термостабільні/нетермостабільні фруктові начинки. Використовують для прошарування, декорації та в якості начинки в тістечка, рулети, пироги та пиріжки, а також листкові вироби, печиво, пряники тощо.

Начинки

Начинки – це високоякісні термостабільні начинки для хлібобулочних та кондитерських виробів, створені спеціально для начинки у вироби, які проходять термообробку: круасани, булочки, печиво та ін. Начинки зберігають форму після випічки, завдяки своїй структурі не всмоктуються у тісто, легко піддаються механічній обробці.

Покриття

Високоякісні готові до використання кондитерські покриття для глазурування та виготовлення вишуканих декоративних елементів для хлібобулочних та кондитерських виробів.

Муси та суфле

Порошкоподібні суміші для мусів та суфле – це суміші за допомогою яких швидко та легко можна приготувати вишукане ніжне суфле. Для приготування необхідно додати лише воду в суміш та збити мус, який при необхідності можна заморожувати та розморожувати.

Стабілізатори тіста

Стабілізатори/емульгатори для приготування бісквітів однофазним методом.

Топпінги

Рослинні вершки використовують для того, щоб надати кондитерському виробу довершеності та щоб приготувати різні смачні начинки та десерти. Рослинні вершки Розетт – ідеальні для начинки, для завершення кондитерського виробу та для декору, для морозива, десертів та ін. Вони залишаються стійкими і не тріскаються. Вершки Розетт можна також використовувати як основу для суфле (у поєднанні з асортиментом Зеесанів від компанії “Зееландія”).   ...

Гелі та глазурі

Гель для глазурування – це гладкий, прозорий захисний шар для фруктів, кексів, тістечок та солодких булочок. Це рідина з цукру та води, зв’язуючого компоненту, інколи забарвлена та ароматизована. Гелі для глазурування запобігають висиханню продукту, подовжують термін зберігання та завдяки гладкості роблять виріб більш привабливим.   ...

Мигдалеві продукти

Високоякісні продукти на основі мигдалю, для формування фігурок, наповнення у цукерки чи для начинок у булочні, листкові, здобні вироби, а також для борошняних кондитерських виробів. Не містять компонентів для консервування, проте мають подовжений термін зберігання.  

Барвники кондитерські

Готові до використання якісні водорозчинні кондитерські барвники, які легко змиваються водою.

Пекарський порошок

Розпушувач для кондитерських виробів.

Шоколад та шоколадний декор

Шоколадний декор ручної роботи з високоякісного бельгійського шоколаду для оздоблення кондитерських виробів.

Антиадгезійні засоби

Засоби для змащування форм, піддонів тощо на рослинній основі, які вирішують проблему прилипання тістових заготовок до форм, конвеєрів та листів у процесі випікання.

Інвентар

Інвентар для роботи пекарів та кондитерів.