Пошук

 

Питання?

Зв'яжіться з нами

Елементи декору та оздоблень для тортів і тістечок

24.05.2011

Марципан 1:3 – натуральний марципан для декорації кондитерських виробів. Марципан готовий до використання для виготовлення декоративних елементів, оздоблень та „обтягування” тортів та тістечок.

Зберігати при температурі нижче 25°С протягом 9 місяців.

 

Айсінг Ролл Декор -  цукрова мастика готова до використання для „обтягування”   тортів та тістечок.

Для виготовлення декоративних елементів рекомендується попередньо додавати до мастики від 10...20% цукрової пудри і ретельно вимішати.

Зберігати при температурі нижче 25°С протягом 6 місяців.

Елементи декору та оздоблень тортів з марципаном та айсінгом.

Презентація

<- Назад до: Поради