Ви знаходитеся тут: Головна → Поради → Формування тіста

Пошук

 

Питання?

Зв'яжіться з нами

Формування тіста

29.03.2011

Формування тіста є одним із найважливіших моментів приготування борошняних виробів.

Формування тіста складається з ряду операцій: розділ тіста на рівні шматочки чи великі булки; формування шматка тіста у відповідні вироби; вистоювання сформованих виробів.

Пропонуємо ідеї фігурної випічки, яка обов'язково сподобається Вашим клієнтам!

Святкова фігурна випічка: слойка.

Презентація №1

Святкова фігурна випічка: здобне тісто.

Презентація №2

Фігурна випічка: здобне тісто

Презентація №3

Фігурна випічка: тісто

Презентація №4

<- Назад до: Поради