Великдень 2025.

Наближається Великдень, а отже і час поміркувати над тим, які вироби стануть хітом цього сезону та займуть почесне місце на святковому столі споживачів. Спеціально до сезону ми підготували для вас Великодній Атлас 1 та Великодній Атлас 2, в яких зібрали рецептури виробів та дослідження про основні інгредієнти, процеси приготування, пакування та зберігання, які допоможуть виробникам досягнути високої якості виробів та забезпечити тривалий термін придатності.

<span>Великодній <strong>Атлас 1.</strong> </span>
<span/>
Великодній Атлас 1. 

В каталозі зібрані найвдалиші рецептури виробів, розроблені технологічною командою ДП "Зееландія". Тут також ви знайдете цікаві ідеї вишуканих дрібноштучних виробів, які займуть почесне місце серед інших страв святкового столу. В розділі "Все про довгохран" ми зібрали дослідження, які допоможуть виробнику досягнути високої якості виробів та зебезпечити їх тривалий термін придатності до 3-х місяців.

Голден <strong>Нектар</strong> 
Голден Нектар 

Останнім часом ми все частіше стикаємося з запитами стосовно пасхальних виробів з подовженим терміном зберігання. Більш ніж 20-річний досвід роботи "Зееландія" Україна на ринку хлібобулочних виробів допоміг нам отримати великий досвід у розробці технологій тривалого зберігання та скласти портфоліо виробів з перевірених рецептур.

<span>Великодній <b>Атлас 2.</b></span>
<span/>
Великодній Атлас 2.

В другій частини Атласу ми підготували добірку рецептур класичної великодньої випічки української кухні, проте, в сучасній інтерпретації, а також пропонуємо відправитись у кулінарну подорож та скуштувати великодні традиції світу. Тут ви знайдете поради щодо вибору інгредієнтів для приготування смачних пасок, рекомендації щодо пакування та зберігання. Особливу увагу приділили варіаціям покриттів, щоб задовольнити різноманітні потреби виробників. 

<span>Гласса <strong>Кракелюр</strong> </span>
<span/>
Гласса Кракелюр 

Суміш для приготування оригінального мигдалевого покриття з ефектом естетичних "тріщинок", для глазурування здобних дріжджових виробів, кексів Коломба, панетонів, папушників, пасок, здобних булочок, а також листкових виробів. Покриття Гласса Кракелюр збагачує смак виробів та надає привабливий зовнішній вигляд.