Конференція
"Хлібопекарський
бізнес".
Україна на порозі світових змін. Чи готові українські виробники харчової промисловості до цих змін? Темп змін зашкалює, навіть в здавалось би таких традиційних галузях як виробництво хліба.
18 лютого в Києві відбулася щорічна конференція «Хлібопекарський бізнес», під час якої розглядалися світові тенденції, а також сучасні технології виробництва і упаковки хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів.
Україна на порозі світових змін. Чи готові українські виробники харчової промисловості до цих змін? Темп змін зашкалює, навіть в здавалось би таких традиційних галузях як виробництво хліба. Як бути готовим до викликів майбутнього? Як бути цікавими поколінням Y, Z? Ці теми розкриває у своїй доповіді Андрій Василенко, директор ДП "Зееландія" в Україні.
Наталія Савчук, керівник технологічного відділу "Зееландія", перед слухачами конференції "відкрила двері" в епоху нової здоби, Панетон Верона. Кінцеви вироби з багатим смаковим букетом, неймовірно ніжною текстурою м'якушу, який просто тане на губах. Говорити можна багато, але краще спробувати та переконатися самим. Тому відвідувачів конференції запрошено продегуставати вироби на Панетон Верона.